ANT-MAN

Igår var jag och såg Ant-Man på bio! Den var faktiskt riktigt bra, över min förväntan om jag ska vara helt ärlig. Dom verkar ha hållit sig rätt mycket till serietidningarna som jag fattat det, vilket är ett stort + i mina ögon. Tänker inte spoila något men vill säga att den verkligen är värd att se!
 
Ser även fram till att se Ant-Man i Captain America: Civil War som kommer ut nästa år!

city shopping

Hej hej! Idag har jag vart inne i stan och shoppat med min farmor. Det var rätt trevligt. Det ni ser på bilderna (+ en Ramune läsk som jag drack upp innan jag hann ta kort på den) är det jag köpt idag. Böckerna (inte serietidningarna) hade jag dock beställt i söndags men jag fick åka och hämta upp dom idag o(^∀^*)o
 
Känns som om jag vandrat runt genom hela Göteborg för att ta mig från butik till butik haha. Fick t.o.m. skoskav i slutet (⌣_⌣”). Tills vidare ヾ(^-^)ノ

tillbaka

Japp, jag tror faktiskt att jag ska börja blogga igen! Jag vet dock inte hur aktiv jag kommer vara men jag ska försöka lägga upp 2-3 inlägg i veckan. Jag tror även att jag kommer radera ett par "gamla" inlägg då jag kommer börja blogga om lite annorlunda saker än innan.
 
Det nya jag kommer blogga om är t.ex. serietidningar, böcker, och serier/filmer. Så jag kommer troligtvis lägga ut trailers för nya filmer, och kanske recensions-liknande inlägg om böcker (vad jag tyckte osv). Vad tycker ni om det? Verkar det intressant?
 
Sedan vill jag även tillägga att bloggen är ganska lågt ner på min "prioriteringslista", först och främst kommer skolan (när den väl börjar igen) !
 
Tills vidare ( ´ ▽ ` )ノ
 
P.S. Jag är mycket mer aktiv på min tumblr så ni kan ju kika in där om ni vill (¬‿¬)

RSS 2.0